П'ятниця, 20 березня 2015 00:00

Відбулась презентація Меморандуму про співробітництво між Національним університетом ДПС України та ГО ННДЕС

20 березня 2015 р. відбулась презентація Меморандуму про співробітництво між Національним університетом ДПС України та ГО «Незалежна науково-дослідна експертна спілка» з озвученням напрямів співпраці задля сприяння розвитку судово-економічної експертизи в Україні/

На презентації були присутні: Іванков Володимир Миколайович – президент асоціації «Сова», судовий експерт, арбітражний керуючий, заступник голови ГО «ННДЕС»; Ісакович Богдана Михайлівна – заступник голови ГО «ННДЕС»; Чернобай Олег Валерійович – Голова асоціації адвокатів, адвокат, директор адвокатської компаній ТОВ «Чернобай і партнери»; Лукашкова Інна Олександрівна – аудитор, судовий експерт; Ярослав Юрій Юрійович, к. ю. н., доцент, судовий експерт; Морозова Олена Сергіївна – судовий експерт, аудитор; Проскура Катерина Петрівна – аудитор, кваліфікація DIpIFR.

1

 

2

 

3

4 N

6

7

8 N

 

9 N

10

11

12

13

Співпраця Національного університету ДПС України з ГО ННДЕС відкриває можливості для розширення сфер підготовки та фахової спеціалізації бакалаврів та магістрів за напрямом підготовки «Фінанси і кредит» та «Облік і аудит» та інших в т.ч. в частині надання платних освітніх послуг шляхом відкриття відповідних курсів з підготовки судових експертів з наступною їх сертифікацією за відповідними напрямами підготовки в межах норм чинного законодавства.

Меморандум

Меморандум2