Четвер, 19 березня 2015 00:00

20 березня відбудеться презентація Меморандуму про співробітництво між Національним університетом ДПС України та ГО ННДЕС

20 березня 2015 р. об 11:30 відбудеться презентація Меморандуму про співробітництво між Національним університетом ДПС України та ГО «Незалежна науково-дослідна експертна спілка» з озвученням напрямів співпраці задля сприяння розвитку судово-економічної експертизи в Україні.

На презентацію запрошуються студенти факультету фінансів та банківської справи та обліково-економічного факультету за участю ПВС Університету.

Зокрема будуть присутні: Іванков Володимир Миколайович – президент асоціації «Сова», судовий експерт, арбітражний керуючий, заступник голови ГО «ННДЕС»; Ісакович Богдана Михайлівна – заступник голови ГО «ННДЕС»; Чернобай Олег Валерійович – Голова асоціації адвокатів, адвокат, директор адвокатської компаній ТОВ «Чернобай і партнери»; Лукашкова Інна Олександрівна – аудитор, судовий експерт; Ярослав Юрій Юрійович, к. ю. н., доцент, судовий експерт; Морозова Олена Сергіївна – судовий експерт, аудитор; Проскура Катерина Петрівна – аудитор, кваліфікація DIpIFR.

Вступне слово проректора з навчально-виховної роботи Касьяненка Миколи Мефодійовича, к.сх.н., доцента.

Про напрями співробітництва, направлені на сприяння розвитку судово-економічної експертизи в країні, підвищення її якості та ефективності поінформує декан факультету ФБС В.П. Унинець-Ходаківська. Декан обліково-економічного факультету Н.П. Мацелюх поінформує про важливість співробітництва між Національним університетом ДПС України та Громадською організацією «ННДЕС» в частині підвищення кваліфікації фінансистів та бухгалтерів.

Іванков В.М., президент асоціації «Сова», судовий експерт, арбітражний керуючий, заступник голови ГО «ННДЕС» поінформує про завдання спілки, її членів, втілення прийнятих рішень та поточну роботу, а також про основні положення меморандуму та перспективи співпраці професорсько-викладацького складу та студентів із ГО «ННДЕС».

Ярослав Ю.Ю., канд. юрид. наук, доцент кафедри транспортного права та логістики Національного транспортного університету, розкриє питання щодо підготовки експертних кадрів у вищих навчальних закладах країни, сучасний стан та вирішення цього питання у майбутньому як однієї з важливих складових нової концепції розвитку судової експертизи в Україні.

Ісакович Б.М., заступник голови ГО «ННДЕС», озвучить питання щодо підготовки судових експертів відповідно до чинного законодавства України.

Лукашкова І.О., судовий експерт, аудитор, висвітлить питання щодо суті судової економічної експертизи та її видів.

Морозова О.С., судовий експерт, аудитор, розкаже про практичне застосування експертних досліджень при вирішенні фінансово-кредитних та корпоративних суперечок.

Проскура К.П. , аудитор, виступить з інформацією про судово-економічну експертизу в системі контролю, її відмінності від аудиту.

Чернобай О.В., голова асоціації адвокатів, адвокат, директор адвокатської компаній ТОВ «Чернобай і партнери», розповість про практику застосування експертиз у судових справах.