Четвер, 12 квітня 2018 18:32

Семінар з проблематики сучасного стану регулювання судової експертизи в судочинстві України переноситься з 21 КВІТНЯ на 12 ТРАВНЯ 2018р.

На семінарі також будуть розглянуті питання проведення судових економічних експертиз за наступним порядком денним:

  1. "Призначення та проведення судових експертиз в цивільному, господарському, адміністративному та кримінальному процесах ( в зв’язку із змінами в законодавстві від 3 жовтня 2017 р.) " (доп. - Ярослав Ю.Ю (канд. юрид. наук), Назаров О.А. (канд. психолог. наук), Ісакович Б.М.(голова ГО ННДЕС).
  2. "ПДВ: аналіз діючого механізму зупинення податкових накладних"( доп. Проскура К.П., докт. економ. наук).
  3. "Окремі аспекти дослідження питань щодо перерахування субвенції на погашення заборгованості підприємствам теплоенергетики різниці в тарифах" (доп. Перевозова І.В., доктор економ. наук). 
  4. "Щодо підтвердження розміру пайової участі забудовників у розвитку соціально-економічної інфраструктури бюджету громади" (доп. Жукова О.В., експерт). 
  5. Питання-відповіді.

Реєстрація учасників о 10.00. Початок семінару о 10.30.

Для ефективної організації проведення заходу просимо визначитись з присутністю на семінарі і зареєструватися за адресою: http://nndes.org.ua/conference.html, після чого учасник отримає рахунок на оплату. Сума за участь в семінарі складає 500 грн.(в тому числі оплата за бізнес-ланч). Місце проведення семінару: м. Київ, вул Саксанського, 6, Будинок кіно, третій поверх, "Голуба вітальня". 

Оргкомітет (067-223-83-39)