Середа, 04 квітня 2018 19:01

ГО ВННДЕС планує провести 21 квітня 2018 р. семінар з проблематики сучасного стану регулювання судової експертизи в судочинстві України

ГО ВННДЕС планує провести 21 квітня 2018 р. семінар з проблематики сучасного стану регулювання судової експертизи в судочинстві України, а також розглянути  деякі питання проведення судових економічних експертиз за  наступним порядком денним:

1.  "Призначення та проведення судових експертиз в цивільному, господарському, адміністративному та кримінальному процесах ( в зв’язку із змінами в законодавстві від 3 жовтня 2017 р.) " (доп. -  Ярослав Ю.Ю (канд. юрид. наук),  Назаров О.А. (канд. психолог. наук),  Ісакович Б.М.(голова ГО ННДЕС).

2. "ПДВ: аналіз діючого механізму зупинення податкових накладних" (доп. Проскура К.П., докт. економ. наук).

З. "Окремі аспекти дослідження питань щодо перерахування субвенції на погашення заборгованості підприємствам теплоенергетики різниці в тарифах" (доп. Перевозова І.В., доктор економ. наук). 

4. "Щодо підтвердження розміру пайової участі забудовників у розвитку соціально-економічної інфраструктури бюджету громади" (доп. Жукова О.В., експерт). 

5. Питання-відповіді.

Реєстрація учасників  о 10.00. Початок семінару о 10.30.

Для ефективної організації проведення  заходу просимо визначитись з присутністю на семінарі і зареєструватися за  адресою (уточнюється)по 10 квітня 2018 р. включно, після чого учасник  отримає рахунок на оплату.  Сума за участь в семінарі  складає 500 грн.(в тому числі  оплата за бізнес-ланч). Місце проведення семінару:  м. Київ, вул Саксанського, 6, Будинок кіно, третій поверх, "Голуба вітальня".    

Оргкомітет  (067-223-83-39)

Для участі в семінарі заповніть форму за посиланням.